Ultrakompakt slagskruvdragare – med kraftfull motor

Ultrakompakt slagskruvdragare – med kraftfull motor

DEWALT fortsätter att rulla ut verktyg på sin 18V POWERSTACK-plattform. Och med tanke vad som lämnat utvecklingsavdelningen hittills är detta naturligtvis trevligt värre. Den här ultrakompakta, flerväxlade slagskruvdragaren, DCF850E2T-QW, har en längd på blygsamma 101 mm, en obelastad hastighet på upp till 3 250 varv/min, en slagfrekvens på 3 800 slag/min – och inte minst, ett vridmoment som maxar ut på 205 Nm. 

Perfekt för allt typer av jobb i trånga utrymmen, såklart. Eller bara när du vill ha en nättare pjäs, till exempel vid arbete ovanför axelhöjd (DCF850E2T-QW väger endast 900 g med batteri). Andra saker du kommer att gilla: 3 x LED Halo ljusring för optimal belysning, PrecisionDrive-läge för bättre kontroll (och färre materialskador) samt 1/4″ (6,35 mm) “drop in”-bitshållare för snabb montering med bara en hand.

Läs mer på www.dewalt.se.

SKRIVEN AV
DMH
Sedan starten har DMH - Den Moderna Hantverkaren publicerat mängder av artiklar, nyheter, reportage och tester för den professionella hantverkaren. Tidningen uppstod ur behovet av en riktig branschtidning för skickliga yrkesmän.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.