Ultrakompakt bitsskruvmejsel

Ultrakompakt bitsskruvmejsel

Ett verktyg eller flera? För mindre jobb på fältet, eller arbetsuppgifter med begränsad möjlighet att ha med dig utrustning (jobb på stege till exempel), är Wihas nya, superkompakta PocketMax-bitsskruvdragare, som funkar att ha i skjort- eller byxfickan, din bästa kompis. 

PocketMax-skruvdragaren kommer både i en manuell, magnetisk version med åtta stycken 1/4” standardbits, samt en isolerad elektrisk version med fyra stycken 75 mm slimBits certifierade enligt den internationella standarden IEC 60900. Magnetisk öppnings- och stängningsfunktion gör att bitdepån enkelt kan öppnas och stängas. Vridbart lock säkerställer bekväm hantering under arbetet. Kort sagt: Allt du behöver för de vanligaste åtdragnings- och appliceringsjobben. Mer info om du nya skruvdragarna hittar du såklart på www.wiha.com.

SKRIVEN AV
DMH
Sedan starten har DMH - Den Moderna Hantverkaren publicerat mängder av artiklar, nyheter, reportage och tester för den professionella hantverkaren. Tidningen uppstod ur behovet av en riktig branschtidning för skickliga yrkesmän.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.