Två skott i sekunden – Metabo lanserar spikpistol med hög kapacitet

Två skott i sekunden – Metabo lanserar spikpistol med hög kapacitet

Dags att en gång för alla hänga gas- och tryckluftspickorna på hyllan? Ja, med tanke på hur de batteridrivna alternativen presterar nu för tiden, utan slangar, kompressorer och gaspatroner, är det onekligen svårt att argumentera emot.

Med det här 18V-verktyget från Metabo driver du ned upp till 90 mm långa spik – antingen i enskottsläget eller med kontaktaktivering för en hastighet av två i sekunden.

Ett gäng trevliga funktioner får du på köpet. Verktygslös inställning av indrivningsdjupet till exempel, samt säkerhetsfrånslagning efter 30 minuters inaktivitet och skydd mot tomskott för minskat slitage och ökad livslängd.

Drifttiden gillar vi också. Med ett fulltankat 4 Ah-batteri har du omkring 550 skott att jobba med. NFR 18 LTX 90 BL är produktnamnet du ska lägga på minnet.

Läs mer på www.metabo.com/se.

SKRIVEN AV
DMH
Sedan starten har DMH - Den Moderna Hantverkaren publicerat mängder av artiklar, nyheter, reportage och tester för den professionella hantverkaren. Tidningen uppstod ur behovet av en riktig branschtidning för skickliga yrkesmän.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.