Två nya vinterkollektioner från Blåkläder

Två nya vinterkollektioner från Blåkläder

Lagom till att vintern lägger i överväxeln, breddar nu Blåkläder sitt vintersortiment. Inte med en, utan två helt nya vind- och vattentäta Fear No Element-kollektioner: en multinormkollektion med riktigt fin värmekapacitet, och en varselkollektion med tejpade sömmar och god andningsförmåga.

Om multinormkollektionen kan vi berätta att den är tillverkad i ett nytt, slitstarkt och laminerat material med elektrostatiska egenskaper som utformats tillsammans med yrkesproffs, som skyddar mot såväl elektrisk ljusbåge, hetta och flamma vid svetsarbeten som mot stänk av kemikalier.

Varselkollektionen omfattar ett brett utbud av fodrade och fodrade klass 1-plagg med genomgående design och funktionella detaljer som ryggpanel stretch, avtagbara, justerbara luvor anpassade för hjälm/hörselkåpor samt extra följsamt material över bröstpartier för maximal komfort.

Läs mer på www.blaklader.se.

SKRIVEN AV
DMH
Sedan starten har DMH - Den Moderna Hantverkaren publicerat mängder av artiklar, nyheter, reportage och tester för den professionella hantverkaren. Tidningen uppstod ur behovet av en riktig branschtidning för skickliga yrkesmän.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.