Två nya krysslinjelasrar från Geo Fennel 

Två nya krysslinjelasrar från Geo Fennel 

Att grön laser är att föredra framför röd, det visste redan Star Wars-filmernas första Jedi-riddare. Du som använder laser på bygget, snarare än för att bekämpa Stormtroopers i avlägsna galaxer, har säkert redan koll på att grön laser, beroende lite på arbetsförhållanden, syns upp till fyra gånger bättre.

Och kolla här! Nu har Geo Fennel rullat ut två stycken helt nya batteridrivna, självnivellerande och IP54-klassade krysslinjelasrar med en noggrannhet på +/- 3 mm/10 m och en räckvidd på 30 meter (alternativt 60 meter med mottagare).

Den huvudsakliga skillnaden mellan Geo 1X-Green och Geo 1X-360 Green, som modellerna heter, är att den senare jobbar i 360 grader, och även har dubbelt så lång batteritid, 10 timmar jämfört med 5 för Geo 1X-Green. Läs mer på www.tebo.se.

SKRIVEN AV
DMH
Sedan starten har DMH - Den Moderna Hantverkaren publicerat mängder av artiklar, nyheter, reportage och tester för den professionella hantverkaren. Tidningen uppstod ur behovet av en riktig branschtidning för skickliga yrkesmän.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.