https://track.adform.net/C/?bn=72748028

Två nya högpresterande 18V-maskiner från FLEX

Två nya högpresterande 18V-maskiner från FLEX

Marknaden för batteridrivna verktyg är hetare än någonsin. Sitter du av någon anledning fortfarande och trasslar med förlängningssladdar på jobbet så borde de två senaste borstlösa 18V-maskinerna från FLEX, borrskruvdragaren DD 2G 18.0-EC och slagborren PD 2G 18.0-EC, vara skäl nog att överge dina nätdrivna reliker för gott. 

Med ett vridmoment på upp till 90 Nm är både borrskruvdragaren och slagborren bland de mest kraftfulla batteridrivna maskinerna i sin klass, särskilt med tanke på den kompakta storleken. En integrerad ”long-life” LED-lampa ger perfekt sikt över arbetsytan, även under tuffa förhållanden. Laddningsindikatorn är lätt att läsa av – full koll på hur mycket kräm som finns kvar. Steglös brytare för mjuk uppstart och elektroniskt snabbstopp är andra finesser värda att nämna. 

Båda maskinerna levereras med en avtagbar 13 mm snabbchuck och bitshållare som standard, vilket gör det smidigt att byta mellan tillbehör. Maximal borrdiameter är 13 mm för stål, 16 mm för betong och 60 mm för trä. Läs mer på www.flexscandinavia.se

SKRIVEN AV
DMH
Sedan starten har DMH - Den Moderna Hantverkaren publicerat mängder av artiklar, nyheter, reportage och tester för den professionella hantverkaren. Tidningen uppstod ur behovet av en riktig branschtidning för skickliga yrkesmän.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.