Två nya byxor i Blåkläders gravidkollektion

Två nya byxor i Blåkläders gravidkollektion

Med tanke på dagens utbud är det svårt att tänka sig att klädsortimentet för yrkesverksamma kvinnor i graviditeten bara för några år sedan var i princip obefintligt. Nu utöka Blåkläder, som trots allt var ganska tidiga på bollen inom det här segmentet, sin befintliga gravidkollektion med två mjuka, bekväma och slitstarka arbetsbyxor för målare respektive hantverkare. 

Målarbyxan (71021642) är helt i 4-vägsstretch, medan hantverksbyxan (71031344) är tillverkad i 2-vägsstretch med 4-vägsstretch på magen och i korsryggen. Båda byxorna kommer också med zip-off-funktion (att benen kan tas av), vilket alltså betyder att du får byxor och shorts i ett och samma plagg.

Värt att nämna är också förböjda ben med CORDURA-förstärkta knän, och fler smarta fickor än en population kängurur på den australienska stäppen. 

Läs mer på www.blaklader.se.

SKRIVEN AV
DMH
Sedan starten har DMH - Den Moderna Hantverkaren publicerat mängder av artiklar, nyheter, reportage och tester för den professionella hantverkaren. Tidningen uppstod ur behovet av en riktig branschtidning för skickliga yrkesmän.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.