https://track.adform.net/C/?bn=72748028

Två maskiner, tre funktioner.

Nya 2 x 18V kombihammare från Makita.
Två maskiner,  tre funktioner.

140 hål i betong med en 12,5 mm-borr. Det är vad du kan visa upp för kunden innan det är dags att ladda de dubbla 5,0 Ah-batterierna på Makitas senaste kolborstfria 2 x 18V kombihammare. Med DHR280ZWJ och DHR282ZJU jobbar du med samma kraft som nätdrivna modeller, oavsett om det handlar om borrning, hammarborrning, eller bilning. 

Maskinerna kommer dessutom med smarta funktioner som AVT för minskade vibrationer och bättre arbetskomfort, Soft No Load för mjuk start och XPT för effektivt skydd mot damm och vatten. DHR282ZJU är även utrustad med AFT som stänger av kombihammaren för att skydda användaren om rotationshastigheten plötsligt saktar ner, samt Makitas nya AWS-system som gör att du kan koppla upp dig mot sladdlösa dammsugare som DVC864L eller DVC265ZXU via Bluetooth. Mer info och alla specs hittar du såklart på www.makita.se

SKRIVEN AV
DMH
Sedan starten har DMH - Den Moderna Hantverkaren publicerat mängder av artiklar, nyheter, reportage och tester för den professionella hantverkaren. Tidningen uppstod ur behovet av en riktig branschtidning för skickliga yrkesmän.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.