Två gånger högre flödeshastighet

IP54-klassade hydraul och vattenpumpar från Milwaukee
Två gånger högre flödeshastighet

Satan i gatan vad de bombar ut batteridrivet på den där M18-plattformen, Milwaukee. Senaste ut är dels en hydraulpump med helt nytt kraftregleringssystem och dels marknadens första självsugande batteridrivna vattenpump. Hydraulpumpen HUP700 levererar en presskraft på 700 bar, cykeltider på 24 sekunder och upp till två gånger högre flödeshastighet än andra batteridrivna lösningar – och kommer med ett nytt adaptivt PFM-kraftregleringssystem som kontinuerligt verifierar kraften och levererar en stabil hastighet även under krävande förhållanden.

Den helt självsugande vattenpumpen BTP-0 har ett flexibelt pumphjul som pumpar vatten direkt från inlopp till utlopp och levererar en tryckskillnad nog gör en maximal flödeshastighet på hela 30,3 liter/minut. BTP-0 är utrustad med två 3/4 tums (19 mm) utvändigt gängande mässinganslutningar som passar de flesta slangkopplingar.

Mer info och demonstrationsfilmer hittar du på www.milwaukeetool.se

SKRIVEN AV
DMH
Sedan starten har DMH - Den Moderna Hantverkaren publicerat mängder av artiklar, nyheter, reportage och tester för den professionella hantverkaren. Tidningen uppstod ur behovet av en riktig branschtidning för skickliga yrkesmän.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.