Tuff skruvdragare från Flex

Tuff skruvdragare från Flex

Ett maximalt vridmoment på 158 Nm för skruvning, borrning och slagborrning. Borstlös motor med steglös brytare, spärrknapp och ett turboläge med 27 procent högre rotationshastighet att tillgå vid behov. Att FLEX nya, tvåväxlade 18V-skruvdragare har musklerna även för de tuffaste jobben behöver du bara ta en snabb titt i produktbladet för att bli varse. 

Men glädjande nog har även en hel del krut lagts på säkerheten. Som exempel kommer PD2G HD18.0-EC med ergonomiskt utformat, halkfritt mjukgrepp, integrerad LED-lampa med long-life funktion och smart funktionalitet som elektroniskt snabbstopp och Anti-kickback som automatiskt kopplar från motorn vid blockering för att förhindra att handleden vrids runt.

Levereras med två stycken 5,0 Ah-batterier, laddare, extra handtag, bälteskrok och en stilig transportväska. Läs mer på www.flexscandinavia.se.

SKRIVEN AV
DMH
Sedan starten har DMH - Den Moderna Hantverkaren publicerat mängder av artiklar, nyheter, reportage och tester för den professionella hantverkaren. Tidningen uppstod ur behovet av en riktig branschtidning för skickliga yrkesmän.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.