Tryckluft utan avkylningsperioder

Vässad kompressor med nya element från Atlas Copco
Tryckluft utan avkylningsperioder

Nej, än är allting inte batteridrivet. Och behöver du tillgång till stationär tryckluft för verktyg som mutterknackare och spikpistoler på jobbet, men samtidigt inte är jättesugen på en högljudd ”domedagsmaskin” – då kan Atlas Copcos minsta skruvkompressorer G 2-7 definitivt vara värd en omväg till återförsäljaren. Storleken till trots kommer G 2-7, som från och med 2021 ersätter den befintliga kompressorn GX 2-7, med en tyst (61 dB) och högeffektiv motor med nyutvecklade element och en roterande skruvteknik som gör att de till skillnad från både kolvkompressorer och andra jämförbara skruvkompressorer kan köras utan frekventa avkylningsperioder.

G 2-7 kommer i två olika versioner: 8 bar och 10 bar, och går även också att beställa i golv- eller takmonterat utförande samt med eller utan tork. Läs mer på www.atlascopco.com/sv-se

SKRIVEN AV
DMH
Sedan starten har DMH - Den Moderna Hantverkaren publicerat mängder av artiklar, nyheter, reportage och tester för den professionella hantverkaren. Tidningen uppstod ur behovet av en riktig branschtidning för skickliga yrkesmän.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

FLER NYHETER

VISA FLER