https://track.adform.net/C/?bn=72748028

Trojansk dalahäst

Rulla hem en hel verkstad med Toolboxen från HYR.
Trojansk dalahäst

Saknar du en sticksåg, en handöverfräs och en dammsugare för ett projekt? Varför inte gå all-in och hyra en hel verkstad? Med Toolboxen från svenska HYR kan du rulla hem en byggkärra späckad med trevliga Festool-maskiner: skruvdragare, handöverfräs, gipsautomat, exenterslip, fräsdosa, dammsugare, blåtandsradio och ett helt gäng olika sågar med tillbehör. 

Priset 895 kr/dygn ink. moms och försäkring. För närvarande kan Toolboxen endast hyras i Dalarna, närmare bestämt i Fagersta, Ludvika och Filipstad. 

“Eftersom vi är nya på marknaden är det viktigt att låta rötterna växa där vi redan idag finns. Självklart finns det en efterfrågan att växa på flera orter, men kvalité går före kvantitet” förklarar Marcus Eriksson, affärsutvecklare på HYR. Mer info hittar du på www.hyrsverige.se

SKRIVEN AV
DMH
Sedan starten har DMH - Den Moderna Hantverkaren publicerat mängder av artiklar, nyheter, reportage och tester för den professionella hantverkaren. Tidningen uppstod ur behovet av en riktig branschtidning för skickliga yrkesmän.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.