Trio Perfekta lanserar nya förkromade blandarfästen

Trio Perfekta lanserar nya förkromade blandarfästen

Installationer med utanpåliggande rördragning ställer såklart högre krav på produkterna rent designmässigt. Sitter grejerna i väggen är det kanske inte hela världen att fästen och kopplingar inte utstrålar ”high end” fullt ut. Men syns de ska de naturligtvis vara presentabla. 

Detta har Trio Perfekta också tagit fasta på med lanseringen av de här nya, rostfria och lättmonterade blandarfästena i företagets populära Design Line-serie, som kommer med cellpackning mot vägg för säkert och tätt montage.

Utöver det faktum att produkterna är jäkligt stilrena är allt från själva fästena till kopplingar och VVS-skruvar dessutom helt fria från bly. Och yes, fästena är självklart också fullt kompatibla, både funktions- och designmässigt, med Trio Perfektas stora sortiment av blandare. Bara att välja och vraka med andra ord. 

Läs mer på www.trio-perfekta.se.

SKRIVEN AV
DMH
Sedan starten har DMH - Den Moderna Hantverkaren publicerat mängder av artiklar, nyheter, reportage och tester för den professionella hantverkaren. Tidningen uppstod ur behovet av en riktig branschtidning för skickliga yrkesmän.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.