Trio av professionella knivblad i nya förpackningar från Sollex

Trio av professionella knivblad i nya förpackningar från Sollex

Svenska tillverkaren Sollex utvecklar och marknadsför knivar, knivblad och industrirakblad för plast- och gummitillverkande företag sedan 1927. Knivbladen är tillverkade av legerat stål med hög kromhalt och mycket fin mikrostruktur som ger dem en homogen härdning och lång hållbarhet. 

Under våren 2018 lanserar Sollex tre nya butiksvänliga förpackningar med dubbelslipade knivblad för professionella hantverkare: Stora brytblad pro, Krokblad pro och Knivblad pro. Stora brytblad pro är ett kvalitetsblad som fungerar utmärkt för till exempel kartong, tapet, elastomerer, integralprodukter och polymera material. Med Krokblad pro jobbar du effektivt i material som takpapp, heltäckningsmattor och linoleummattor. Knivblad pro är den perfekta partnern när det ska skäras gipsskivor. Läs mer på www.sollex.se

SKRIVEN AV
DMH
Sedan starten har DMH - Den Moderna Hantverkaren publicerat mängder av artiklar, nyheter, reportage och tester för den professionella hantverkaren. Tidningen uppstod ur behovet av en riktig branschtidning för skickliga yrkesmän.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

FLER NYHETER

VISA FLER