Tre nya tapetfamiljer från Boråstapeter

Tre nya tapetfamiljer från Boråstapeter

Inte är det särskilt många företag som kan skryta med ett sekel i branschen. Boråstapeter är ett av dem. Med andra ord är det bra mycket ”know how” och stilkänsla bakom de tre nya kollektioner som man nu rullar ut 2023. 

Mönstermix till att börja med är en lekfull och vågad samling tapeter där vintage, ultramodernt och storblommigt blandas med småmönstrade kreationer i lite lugnare utföranden. I Natur 3.0 är det, precis som namnet antyder, naturen som står i fokus med rena, opolerade och rustika produkter inspirerade av ull, läder och keramik.

Sist men inte minst: Poetisk Tradition, där tapeterna drar åt det poetiska och drömska, med vilsamma tapetmönster som enligt uppgift ska påminna om svunna tider. Guldläge för den som gillar att kombinera stilar, såklart. Eller kanske bryta av det ljusa och fräscha (läs: tråkiga) med en fondvägg eller två. 

Kolla in alla kollektionerna på www.borastapeter.com.

SKRIVEN AV
DMH
Sedan starten har DMH - Den Moderna Hantverkaren publicerat mängder av artiklar, nyheter, reportage och tester för den professionella hantverkaren. Tidningen uppstod ur behovet av en riktig branschtidning för skickliga yrkesmän.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.