Tre nya modeller i Feins Multimaster-familj 

Tre nya modeller i Feins Multimaster-familj 

En tydlig trend de senaste året är att vi går mot färre batteriplattformar, och att samma batterier således passar fler maskiner. Inte en sekund för tidigt om du frågar oss. Ett exempel är Hultafors-ägda Fein, vars multiplattforms-kompatibla 18V batterigränssnitt kallas AMPShare.

Utöver de uppenbara med att inte behöva köpa fler batterier, så kommer AMPShare-batterierna även med elektroniskt cellskydd och Feins Coolpack 2.0-teknik, som enligt uppgift ska kunna öka batteriernas livslängd med 135 procent. 

En serie produkter som använder AMPShare-plattformen är till exempel de här nya modellerna av Feins populära multiverktyg Multimaster (500, 700 och 700-1.7) som bland mycket annat kan skryta med STARLOCKMAX-fäste, varvtalshållare, elektronisk skyddsfrånkoppling och mekanisk koppling för stationär drift.

Läs mer på www.fein.com/sv_se.

SKRIVEN AV
DMH
Sedan starten har DMH - Den Moderna Hantverkaren publicerat mängder av artiklar, nyheter, reportage och tester för den professionella hantverkaren. Tidningen uppstod ur behovet av en riktig branschtidning för skickliga yrkesmän.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.