Tre nya, batteridrivna arbetsbelysningar från FLEX 

Tre nya, batteridrivna arbetsbelysningar från FLEX 

Nu brukar vi förvisso inte ägna oss åt spådomar och profetior här i DMH, men för dig som trots allt oroar dig för den närmast stundande framtiden så kan vi berätta att ”2023 kommer att bli lysande”. Det är åtminstone vad FLEX hävdar i pressreleasen för de tre nya batteridrivna arbetsbelysningarna L4000, CL5000 och CL10000. 

Så här ser laguppställningen ut: L4000 är en kraftfull, mångsidig arbetsbelysning med tre belysningspaneler, tre ljusstyrkor upp till 4000 lumen samt två rotationsaxlar som tillåter fri positionering av ljusvinkeln. Utöver montering på stativ kan lampan även hängas i de medföljande krokarna.

De kraftfullare modellerna CL5000 och CL10000, som jobbar med specificerad färgtemperatur på 5 000 Kelvin (motsvarande mjukt, neutralt ljus), kommer både med fem ljusstyrkor och maxar ut på (du gissade det, Sherlock) 5 000 respektive 10 000 lumen. 

Läs mer på www.flexscandinavia.se.

SKRIVEN AV
DMH
Sedan starten har DMH - Den Moderna Hantverkaren publicerat mängder av artiklar, nyheter, reportage och tester för den professionella hantverkaren. Tidningen uppstod ur behovet av en riktig branschtidning för skickliga yrkesmän.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.