Tre innovationer – en maskin

Milwaukee lanserar världens första 18V bordssåg
Tre innovationer – en maskin

Milwaukee fortsätter att bomba ut nyheter i sitt M18 FUEL-sortiment, som nu omfattar fler än 135 verktyg som kan drivas med samma batterier.

Den senaste produkten att rulla av bandet är M18 FTS210-121B – världens första 18V bordsåg, som med kolborstfri POWERSTATE-motor, REDLITHIUM-ION-batteri och REDLINK PLUS-elektronik kombinerar tre innovationer i en maskin som prestandamässigt mer än väl kan stå upp mot de nätdrivna rivalerna. Klinghastigheten är 6 300 varv/min, klyvbredden stannar på 622 mm och sågdjupet är upp till 63 mm för regelvirke. M18 FTS210-121B är dessutom utrustad med funktionen ONE KEY som gör det enkelt att spåra, hantera och skydda sågen via Milwaukees – en extra säkerhet som du kommer att tacka gudarna för om maskinen till exempel skulle få fötter.

Läs mer på se.milwaukeetool.eu

SKRIVEN AV
DMH
Sedan starten har DMH - Den Moderna Hantverkaren publicerat mängder av artiklar, nyheter, reportage och tester för den professionella hantverkaren. Tidningen uppstod ur behovet av en riktig branschtidning för skickliga yrkesmän.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.