Tre innovationer – en maskin

Milwaukee lanserar världens första 18V bordssåg
Tre innovationer – en maskin

Milwaukee fortsätter att bomba ut nyheter i sitt M18 FUEL-sortiment, som nu omfattar fler än 135 verktyg som kan drivas med samma batterier.

Den senaste produkten att rulla av bandet är M18 FTS210-121B – världens första 18V bordsåg, som med kolborstfri POWERSTATE-motor, REDLITHIUM-ION-batteri och REDLINK PLUS-elektronik kombinerar tre innovationer i en maskin som prestandamässigt mer än väl kan stå upp mot de nätdrivna rivalerna. Klinghastigheten är 6 300 varv/min, klyvbredden stannar på 622 mm och sågdjupet är upp till 63 mm för regelvirke. M18 FTS210-121B är dessutom utrustad med funktionen ONE KEY som gör det enkelt att spåra, hantera och skydda sågen via Milwaukees – en extra säkerhet som du kommer att tacka gudarna för om maskinen till exempel skulle få fötter.

Läs mer på se.milwaukeetool.eu

SKRIVEN AV
DMH
Sedan starten har DMH - Den Moderna Hantverkaren publicerat mängder av artiklar, nyheter, reportage och tester för den professionella hantverkaren. Tidningen uppstod ur behovet av en riktig branschtidning för skickliga yrkesmän.
WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com