Tre huvuden, 3 000 lumen

Områdesbelysning med 31 timmars drifttid från Milwaukee
Tre huvuden, 3 000 lumen

Arbetsbelysning som arbetsbelysning, eller? Visst, så kan konkurrenterna gott resonera. Medan de fortfarande letar uttag på bygget till sina trötta Halogenlampor bombar din PACKOUT-box redan ut 3 000 lumen TRUEVIEW-belysning av bästa märke från tre av varandra oberoende roterande huvuden – och laddar samtidigt M18-batteriet till skruvdragaren.

Med en drifttid på upp till 31 timmar är du med Milwaukees IP54-klassade områdesbelysning M18 PACKOUT garanterad ljus i flera riktningar under hela dagen. Och med nio olika belysningslägen är det bara fantasin som sätter gränser på hur du vill använda den. Tänd och släck enskilda paneler. Höj och sänk ljusstyrkan.

Och ja, M18 PACKOUT områdesbelysning är självklart också kompatibel med Milwaukees moduluppbyggda PACKOUT-serie. Mer info samt demonstrationsfilmer hittar du på www.milwaukeetool.se

SKRIVEN AV
DMH
Sedan starten har DMH - Den Moderna Hantverkaren publicerat mängder av artiklar, nyheter, reportage och tester för den professionella hantverkaren. Tidningen uppstod ur behovet av en riktig branschtidning för skickliga yrkesmän.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.