https://track.adform.net/C/?bn=72748028

Transportbilsdagen och powertool proevent är inställt!

Då folkhälsomyndighetens hänvisningar fortfarande gäller, så kan vi inte genomföra eventet och garantera tillträde till alla och samtidigt följa riktlinjerna. Vi är givetvis hemskt ledsna.
Transportbilsdagen och powertool proevent är inställt!

Varför ställer ni in Transportbilsdagen och Powertool Pro Event?

–Vi försökte ha så mycket is i magen som möjligt innan vi tog beslutet. Men när Folkhälsomyndigheten i slutet av juli inte hade ändrat sina restriktioner om max 50 personer på allmänna sammankomster hade vi inget val. Vi diskuterade om vi skulle låta besökarna komma på bokade tider där vi tog in 50 personer i timmen, men det visade sig vara logistiskt omöjligt, tyvärr.

Hur ser planen ut nu?

-Vi har varit i kontakt med Solvalla för att försöka hitta en ny tid i maj eller i början av juni, men det är som det ser ut just nu fullbokat. Elitloppet som går i slutet av maj ockuperar banan större delen av maj på grund av uttagningslopp och att banan ska prepareras två veckor innan finalen. Så tyvärr så blir det nog ingen Transportbilsdag förrän i augusti eller september nästa år.

Hur har utställarna tagit det?

-Många av utställarna när det gäller transportbilar är mycket besvikna men förstår självklart varför vi måste ställa in eventet. För många är Transportbilsdagen deras största försäljningsdag på hela året, så det är klart att det är extra surt ett år som detta när transportbilsförsäljningen har störtdykt. I år hade vi även utvecklat dagen med Powertool Pro Event där vi skapat ett utställningsområde för bland annat alla verktygstillverkare. Bilar och verktyg är en oslagbar kombination som både vi och verktygsutställarna tror stenhårt på. Men vi får vänta till nästa år innan det blir verklighet.

Rickard Carlsson

Projektledare, Transportbilsdagen och Powertool Pro Event

SKRIVEN AV
DMH
Sedan starten har DMH - Den Moderna Hantverkaren publicerat mängder av artiklar, nyheter, reportage och tester för den professionella hantverkaren. Tidningen uppstod ur behovet av en riktig branschtidning för skickliga yrkesmän.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.