Toppeffekt: 3 600 watt

Toppeffekt: 3 600 watt

Nej, nu är det väl ändå dags att en gång för alla fasa ut högljudda, kostsamma och miljöosmarta generatorer på byggena? Med den här batteridrivna MX FUEL-besten med dubbla batterier från Milwaukee har du tillgång till en kontinuerlig effekt på 1 800 watt med en ren sinusvåg under drift, och en toppeffekt på hela 3 600 watt för de riktigt krävande applikationerna. 

Men framför allt så slipper du både buller och avgaser, vilket gör MXF PS-602 perfekt för inomhusarbete och jobb i begränsade utrymmen. För dig som redan har dina verktyg/maskiner i molnet är det såklart en ickefråga att använda Milwaukees ONE-KEY funktion, med möjlighet att spåra och låsa enheten på distans.

Levereras med dubbla XC406-batterier och integrerad laddare. Mer info samt demonstrationsfilmer hittar du på www.milwaukeetool.se

SKRIVEN AV
DMH
Sedan starten har DMH - Den Moderna Hantverkaren publicerat mängder av artiklar, nyheter, reportage och tester för den professionella hantverkaren. Tidningen uppstod ur behovet av en riktig branschtidning för skickliga yrkesmän.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.