Titta när du rengör.

Effektivare rengöring av rörväggar med RIDGID FlexShaft rensmaskin.
Titta när du rengör.

Stopp i handfatet, duschen, badkaret eller urinoaren? Att rensa rör från fett, slam, hår och andra blockeringar är ett potentiellt tidsödande jobb som ofta innebär att du behöver avbryta arbetet för att dra ut rensningsmaskinen och skicka ned kameran. Inte optimalt på något sätt.

Med RIDGIDs nya rensmaskin FlexShaft kan du använda din SeeSnake-kamera – samtidigt som du rensar 32–100 mm rör på upp till 21,3 meter både i bostadshus och kommersiella fastigheter.

FlexShaft-maskinerna finns i två modeller: K9-102 som är perfekt för 32–50 mm rör och kommer med 15,2 meter x 6 mm kabel i en robust och flexibel nylonslang. “Storebror” K9-204 är lämplig för 50–100 mm rör och kommersiella jobb, och levereras med 21,3 meter x 8 mm i en hållbar nylonförpackning.

Som tillbehör finns både standard- och karbidkedjeblockare, som låter dig rensa flera typer av blockeringar, från fett till lättare trädrötter. Läs mer på www.ridgid.eu/se/sv

SKRIVEN AV
DMH
Sedan starten har DMH - Den Moderna Hantverkaren publicerat mängder av artiklar, nyheter, reportage och tester för den professionella hantverkaren. Tidningen uppstod ur behovet av en riktig branschtidning för skickliga yrkesmän.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.