Titanaluminiumnitrid

”Marknadens snabbaste och mest hållbara stegborr” från Milwaukee.
Titanaluminiumnitrid

“RAPID STRIKE, SHOCKZONE och beläggning av titanaluminiumnitrid? Huruvida SHOCKWAVE Impact Duty, Milwaukees nya serie USA-tillverkade borrar, verkligen är “nummer ett när det kommer till snabbhet och livslängd” låter vi vara osagt – men åtminstone lämnar de konkurrenterna bakom sig när det kommer till att värka fram namn på nya features.

De nya borrarna har ett SHOCKZONE-fäste som absorberar vridmoment, RAPID STRIKE-spetsar med optimerad spårdesign med dubbelspiral för upp till dubbelt så snabb borrning och beläggning av titanaluminiumnitrid längs hela bitsgeometrin för upp till fem gånger längre livslängd. Samtliga bits har dessutom med väl synliga, lasergraverade referensmärken som inte nöts bort med tiden. 

4–12 mm/1″, 4–12 mm/2″, 4–20 mm och 4–30 mm är storlekarna som erbjuds. SHOCKWAVE Impact Duty-serien är primärt tilltänkt för användning i slagskruvdragare, men fungerar även i vanliga borrmaskiner.

Mer info och demonstrationsfilmer hittar du på www.milwaukeetool.se

SKRIVEN AV
DMH
Sedan starten har DMH - Den Moderna Hantverkaren publicerat mängder av artiklar, nyheter, reportage och tester för den professionella hantverkaren. Tidningen uppstod ur behovet av en riktig branschtidning för skickliga yrkesmän.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.