Thomas Concrete Group lanserar fler tjänster i sin molnbaserade plattform

Effektiviserar samarbetet inom byggsektorn
Thomas Concrete Group lanserar fler tjänster i sin molnbaserade plattform

Thomas Concrete Group introducerar nu fler tjänster inom sin molnbaserade plattform Thomas Digital Collaboration Platform. Plattformen är tänkt att effektivisera samarbetet inom byggsektorn och bidra till ett mer hållbart samhällsbyggande.

Sedan tidigare har kunder hos Thomas Betong, som är en del av Thomas Concrete Group, kunnat följa betongleveranser, ta del av data i realtid och på prognoser för framtida hållbarhetsutveckling baserat på historisk mät- och väderdata via appen Min Betong.

Genom Thomas Digital Plattform är det även möjligt med direktkommunikation med samarbetspartners via branschens elektroniska affärsstandard BEAst 4.0 och Peppol. I klartext innebär det att processer kan kopplas samman, system till system, och automatiseras.

MINSKAT KLIMATAVTRYCK

Resultatet blir ett effektivare logistikflöde, förbättrad spårbarhet och detaljerad miljöinformation för minskat klimatavtryck.

– Samarbetet inom branschen är en avgörande framgångsfaktor och genom denna satsning vill vi driva digitaliseringen framåt, säger Anna Eliason, affärsutvecklingschef på Thomas Concrete Group. Syftet med plattformen är att möjliggöra optimering av resurser och arbetssätt, samt att fungera som ett stöd för branschens ökade krav på redovisning av koldioxidavtryck.

SKRIVEN AV
Mattias Bladh

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.