Test Festool kap- och gersåg KS 60 E

I dagarna lanseras Festools senaste kap- och gersåg KS 60, och DMH är först ut med att testa den.
Test Festool kap- och gersåg KS 60 E

Som vanligt när Festool gör någonting känns det genomtänkt och andas kvalitet. KS 60 är den minsta kap- och gersågen i Festoolfamiljen, men trots detta har den bra kapacitet både på höjden och bredden. När DMH testade de största kap- och gersågarna för ett år sedan blev inte helt oväntat Festool vinnaren med deras KS 120. Det vinnande konceptet var då Festools användarvänlighet där alla inställningar och vred var lättåtkomliga och genomtänkta. Festool har fört över de flesta av dessa positiva saker även till denna såg men, med några undantag.

Läs hela testet här.

SKRIVEN AV
DMH
Sedan starten har DMH - Den Moderna Hantverkaren publicerat mängder av artiklar, nyheter, reportage och tester för den professionella hantverkaren. Tidningen uppstod ur behovet av en riktig branschtidning för skickliga yrkesmän.

2 kommentarer

  • Profilbild Sonite skriver:

    Obegripligt hur ni kan föredra laser linjer som inte syns i dagsljus eller väl upplysta inomhusmiljöer framför en lösning som fungerar året runt i alla ljus. Det är ju ett jättesteg fram, verkligen inget minus!?

    • Profilbild Rickard Carlsson skriver:

      Hej! Just i detta fall skymmer klingskyddet linjen när såghuvudet är i uppfällt läge vilket gör att du måste närma dig materialet innan linjen syns skarpt. //Rickard DMH

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

FLER TESTER

VISA FLER