Test av batteridrivna kap- och gersågar 305mm klinga!

Redan 2013 testade DMH de första batteridrivna kap- och gersågarna som då kommit ut på marknaden. Då var det sågar med 190 millimeters klinga som var både lätta och smidiga och samtidigt riktigt effektiva med dåvarande mått mätt. Sedan dess har tillverkare efter tillverkare lanserat allt större och uthålligare kap- och gersågar som förpassat allt sladdrivet från nutid till dåtid.
Test av batteridrivna kap- och gersågar 305mm klinga!

Denna gång har DMH valt att testa de största batteridrivna kap- och gersågarna som finns på marknaden, sågar med 305 millimeters klinga. De är inga storsäljare för den gemene hantverkaren, och efter att ha testat dem kan vi delvis förstå varför. Med deras storlek och vikt kan dessa bjässar många gånger vara överdimensionerade för de flesta arbeten, och då kanske det är bättre att gå ned en eller två storlekar för att få en lättare och smidigare maskin.

Men är du i behov av en såg som ska klara rejäla dimensioner kommer du inte att bli besviken på någon av dessa tre maskiner även om det skiljer en hel del mellan dem.

LÄS HELA TESTET HÄR!

SKRIVEN AV
DMH
Sedan starten har DMH - Den Moderna Hantverkaren publicerat mängder av artiklar, nyheter, reportage och tester för den professionella hantverkaren. Tidningen uppstod ur behovet av en riktig branschtidning för skickliga yrkesmän.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

FLER TESTER

VISA FLER