DMH testar batteridrivna skruvdragare 14,4V

DMH har testat 10 av Sveriges mest dominerande märken av borrskruvdragare. Med ett undantag är det 14,4 V och Li-ion batteri som gäller. Utvecklingen av Li-ion batteriet har gjort att batterimaskinerna har tagits till en ny nivå när det gäller vikt, uthållighet och kraft och vi är riktigt imponerade av testresultaten vissa av tillverkarna visar upp.

test skruvdragare 4-2009
Klicka på bilden för att läsa testet.

SKRIVEN AV
DMH
Sedan starten har DMH - Den Moderna Hantverkaren publicerat mängder av artiklar, nyheter, reportage och tester för den professionella hantverkaren. Tidningen uppstod ur behovet av en riktig branschtidning för skickliga yrkesmän.

1 kommentar

  • Profilbild Kalle skriver:

    Ni skriver som om ni tror att tillverkarna utav skruvdragarna tillverkar och utvecklar batterierna själva. Exempelvis: ”Hilti har lyckats ta fram ett batteri som återhämtar sig riktigt bra”

    Samsung och sanyo celler används i de flesta batteripacken dvs samma tillverkare utav celler återfinns i exempelvis makita, hilti och milwaukee. Finns även en tillverkare som heter A123 som Dewalt använde sig utav förut. Kan vara som så att panasonic också tillverkar celler. Dessa tillverkare har i sin tur olika klasser på sina celler.

    I vilket fall, det blir ett löjets skimmer när ni snackar om skruvdragarnas tillverkares olika batterier när det i många fall sitter exakt samma celler i batteripacken. Varken Hilti, makita, dewalt elller milwaukee tillverkar några battericeller.

    När ni gör tester och uttalar er om produkter, se då till att ni vet vad ni pratar och skriver om. Om ni nu skall ha åsikter om batterierna, ta då reda på vad som sitter i batteripacken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

FLER TESTER

VISA FLER