Temperatur och vakuum

Nya app-baserade SmartProbes-mätare från Testo
Temperatur och vakuum

60 i branschen skojar man inte bort, särskilt när det handlar om en så pass expansivt område som mätteknik. Fem år efter lanseringen av Testos populära SmartProbes-serie utökas nu produktfamiljen med två nya medlemmar. Trådlösa temperaturmätaren testo 915i kommer med ett fjädrande termoelement och fungerar och mäter temperaturer från -50 till +350 grader C på både släta och ojämna ytor, till exempel rör. Trådlösa och slanglösa vakuummätaren testo 552i är kanon för mätningar på till exempel kylaggregat, luftkonditioneringssystem och värmepumpar.

Genom att koppla upp de nya mätarna mot den tillhörande appen kan du inte bara göra mätningar upp till 100 meter från mätpunkten, det är också enkelt att skapa/mejla rapporter eller ansluta flera SmartProbes-enheter samtidigt.

www.nordtec.se

SKRIVEN AV
DMH
Sedan starten har DMH - Den Moderna Hantverkaren publicerat mängder av artiklar, nyheter, reportage och tester för den professionella hantverkaren. Tidningen uppstod ur behovet av en riktig branschtidning för skickliga yrkesmän.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.