Tappvattenfördelning utan fördelarskåp

Tappvattenfördelning utan fördelarskåp

Svårplacerade, dyra och fula fördelarskåp? Tack, men nej tack. Med den här smått revolutionerade lösningen från Vatette är det fullt möjligt att montera tillförlitliga system för tappvattenfördelning utan dem.

Eftersom Väggfördelning V6 ryms under tvättstället och kan döljas i kommoden öppnar sig en helt ny värld av möjligheter när det kommer till placering av tappvattenstammar. Hela installationen ryms nämligen i en 70 mm regelvägg, jämfört med de 95–170 mm som ett traditionellt fördelarskåp tar i anspråk. 

En annan, gissningsvis inte helt oviktig aspekt, är att installationen blir upp till 70 procent billigare, och dessutom mer vattensäker. För att inte säga stilsäker. Det snyggaste fördelarskåpet är utan tvekan det som inte finns. Mer info hittar du på www.vatette.se.

SKRIVEN AV
DMH
Sedan starten har DMH - Den Moderna Hantverkaren publicerat mängder av artiklar, nyheter, reportage och tester för den professionella hantverkaren. Tidningen uppstod ur behovet av en riktig branschtidning för skickliga yrkesmän.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.