Tåligare telefon

Tåligare telefon

Som det ser ut på mobilmark-naden i dagsläget så får man iregel en telefon i mellansegmentetom man vill ha en lite tåligare el-ler ”ruggad”telefon. Med ett stortundantag: Blackview BL6000Pro. Den här telefonen erbjuderkomponenter och prestanda somkan matcha många något meravancerade smartphones, men ärsamtidigt vattentät, stöttålig ochklarar temperaturer ned till minus30 grader.

Under skalet sitter enåttakärning Dimension 800-kretsfrån Mediatek tillsammans med 8GB arbetsminne. Lagringsutrym-met ligger på 256 GB. Skärmen ärav IPS-typ, mäter 6,4 tum och haren upplösning på 1080 x 2300pixlar. Stöd för 5G, dubbla SIM-kort och trådlös laddning. Batte-riet har en kapacitet på hela 5280mAH. Kamerorna är också heltokej med 48 + 13 megapixlar ochen djupsensor på bakstycket ochen selfiekamera på 16 megapixlarframtill.

Pris: Cirka 6000 kronor. www.cdon.com

SKRIVEN AV
DMH
Sedan starten har DMH - Den Moderna Hantverkaren publicerat mängder av artiklar, nyheter, reportage och tester för den professionella hantverkaren. Tidningen uppstod ur behovet av en riktig branschtidning för skickliga yrkesmän.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.