Ta i trä hos Beijer

Snabbare leveranser och ett större sortiment. Det utlovar Beijer Byggmaterial, och för att klara detta har man startat ett nytt distributionscentrum i Norrköping.
Ta i trä hos Beijer

Går du till Beijers byggvaruhus när du ska köpa trävirke? Då lovar Beijer Byggmaterial bättre service och större sortiment hädanefter.
För att kunna bredda sitt sortiment av virke och trävaror och för att kunna hålla nere leveranstiderna, så har Beijer Byggmaterial i dagarna öppnat en helt ny distributionscentral för enbart trävaror i Norrköping.
– Beijers kunder efterfrågar virke med stor sortimentsbredd. Med vårt nya distributionslager kan vi leverera special- och udda trävaror snabbt och med hög kvalitet. Lagret kommer att vara på cirka 4000 kvadratmeter och initialt kommer cirka 40000 kubikmeter virke att hanteras årligen”, säger Peter Sjöström, inköpsansvarig för trävaror på Beijer Byggmaterial.
Beijers kunder ska kunna räkna med en leveranstid på beställda trävaror på max tre dagar.
Sortimentet innehåller cirka 150 olika artiklar, bland annat mellanstruken panel (4 kulörer), glespanel, råspont, råspontluckor, 34mm-reglar, med mera. Bemanningen består av 3-5 personer och distribution sker 2 gånger per vecka till samtliga filialer i Sverige.

SKRIVEN AV
Pierre Kjellin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.