https://track.adform.net/C/?bn=72748028

Svensk Byggplåt ska hitta branschens första “plåtinfluerare”

Vinnaren av utmärkelsen offentliggörs på Nordbygg
Svensk Byggplåt ska hitta branschens första “plåtinfluerare”

För att uppmärksamma personer som driver frågor kring hållbarhet, innovation, arbetsmiljö, inkludering och rekrytering inom den svenska byggplåtbranschen instiftar Svensk Byggplåt ett nytt pris: “Årets Plåtinfluerare”.

Utmärkelsen från Svensk Byggplåt, där Plåt & Ventföretagen är medlemmar, kommer gå till en max 40 år gammal person inom byggplåtbranschen som “flyttar fram positionerna inom hållbarhet, innovation, arbetsmiljö, inkludering och/eller rekrytering”. 

Plåt & Ventföretagen skriver vidare i ett pressmeddelande att priset ska gå till den som är “en inspiratör som driver förändring och utveckling i en positiv anda och har gjort så över tid eller via specifika och betydande insatser. Årets Plåtinfluerare är därmed ett föredöme och representerar samtidigt den yngre generationen som nu formar framtidens byggplåtbransch”.

– Med priset vill vi lyfta fram den yngre generationen och visa på en modern och inkluderande bransch med goda framtidsutsikter och ett starkt fokus på långsiktig hållbarhet, säger Anita Hagelin, ordförande i Svensk Byggplåt och tillförordnad vd för Plåt & Ventföretagen.

Årets Plåtinfluerare offentliggörs på Nordbygg den 25 april klockan 16 på Stora scenen.

Läs mer om utmärkelsen på Svensk Byggplåts webbplats, där du även kan föreslå en person till Årets Plåtinfluerare 2024 fram till 20 mars.

SKRIVEN AV
Mattias Bladh

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.