Svanenmärkt rengöringsserie

Svanenmärkt rengöringsserie

Näst efter ett rent samvete är en ren arbetsplats en av de viktigaste grundförutsättningarna för att kunna prestera på jobbet. Med den här miljöanpassade och Svanen-märkta rengöringsserien, Eco Clean, från LIP behöver lyckligtvis det ena inte utesluta det andra. 

Tre nya produkter är det vi pratar om, mer specifikt: LIP F20 Keramiktvätt för daglig rengöring av fasta vattentåliga ytor som golv och badrumsinredning, LIP K10 Klinkerrent för avkalkning av syrabeständiga ytor som rostfritt stål och porslin samt LIP G10 Grundrent för grovrengöring av särskilt smutsiga och feta ytor. Samtliga produkter är inte bara biologiskt nedbrytbara och fria från hormonstörande ämnen, klor och fosfat. Förpackningarna är dessutom gjorda av 90 procent återvunnen plast. Mer info hittar du på www.lip.dk.

SKRIVEN AV
DMH
Sedan starten har DMH - Den Moderna Hantverkaren publicerat mängder av artiklar, nyheter, reportage och tester för den professionella hantverkaren. Tidningen uppstod ur behovet av en riktig branschtidning för skickliga yrkesmän.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.