Stuvningsbart men bekvämt

Autoconversion AB:s släpper i år sin senaste utveckling inom fäll- och stuvningsbara bilstolar, nu med en riktigt stoppad stolsrad, men som också kan stuvas som en brits. – Med den här kan man hämta ungarna på dagis, och få plats med en kross därbak, säger Christian Nelhage på Autoconversion AB.
Stuvningsbart men bekvämt

Götebeborgsgänget på Autoconversion i Partille har tagit fram stuvningbara stolar till skåpbilar som inte bara är hårda britsar – men som heller inte är lyxiga fåtöljer. Fokus är helt på att få ihop det så kallade livspussel för hantverksproffsen i riket: de extra kritiska centimetrarna för att frakta virket samtidigt som man också har möjligheten till bekväm samåkning med kollegerna eller att skjutsa ungarna till fotbollsträningen.

Men tvinga inte din mormor att fälla upp och ner sätet; på grund av lastsurrningsreglerna (sätesraden ska kunna ta ett tryck på elva ton i händelse av krock) så är det bastanta och tunga stålkäftar som fäster sätesraden i golvet.
– Vi har högsta säkerhetsklassningen på den här, med trepunktsbälten och allt, säger Christian Nelhage på Autoconversion AB.

Tack vare att sätena är fällbara så kommer fortfarande din byggbil att vara registrerad som en tjänstebil – men med fördelarna av en personbil.
– Förmånsvärdet blir bättre för dig, säger Christian Nelhage.

SKRIVEN AV
Per Wallin
Reporter, fotograf och redaktör på DMH
Journalist från Västerås med bland annat ett Mongol Rally på meritlistan. Nästa mål är att äta världens största geléråtta (cirka åtta kilo). Skriver om bygg- och hantverksbranschen i stort, i väntan på genombrottet som Harlequin-författare. Tar gärna emot tips från er på per.wallin@dmh.nu.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.