Större frihet, mindre vibrationer

Världspremiär för betongkap med nya superbatteriet 54V
Större frihet, mindre vibrationer

Klonk! Ännu en spik i de nät- och bensindrivna proffsverktygens kista! Nästa medlem i Dewalts ständigt växande 54V FLEXVOLT-familj är den nya 230 mm betongkapen DCS690 – en handhållen och lättanvänd maskin designad för att snabbt och lätt ta sig genom en mängd olika krävande material från sten, asfalt och betong till armeringsjärn, stål och korrugerad plåt. Skärdjupet är 83 mm, varvtalet upp till 6600 RPM.

Den låga vikten i kombination med låga vibrationer och ergonomiskt placerade handtag borgar för en bra komfort – oavsett om man kapar vertikalt eller horisontellt. Kapen har dessutom ett system som matar fram vatten på båda sidor om klingan och skyddar effektivt mot damm när man arbetar i betong och stenmaterial. Runt 9 995 kr exklusive moms är det prisuppgifter vi fått, med laddare och batteri.

Mer info och alla specs hittar du på www.dewalt.se

SKRIVEN AV
DMH
Sedan starten har DMH - Den Moderna Hantverkaren publicerat mängder av artiklar, nyheter, reportage och tester för den professionella hantverkaren. Tidningen uppstod ur behovet av en riktig branschtidning för skickliga yrkesmän.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

FLER NYHETER

VISA FLER