Större batteri och längre utesittningstider

Qalcosonic vässar sin storsäljande ultraljudsvattenmätare
Större batteri och längre utesittningstider

Qalcosonics statiska, dränkbara flödesmätare W1, som sålts i över 100 000 exemplar sedan lanseringen för fem år sedan, var en av de första produkterna inom ”smart” vattenmätning att använda LoRaWAN-teknik. Nu vässar Qalcosonic sin storsäljare för att möta morgondagens behov, bädda för kommande uppgraderingar – och skapa helt nya möjligheter för kunder som vill effektivisera sin vattenförbrukning. 

Precis som föregångaren kombinerar nya W1:an ett extremt lågt starflöde med långtidsstabilitet, samt flera smarta funktioner och flexibla kommunikationsmöjligheter.

Bland förbättringarna kan bland annat nämnas ett större batteri, som kan utnyttjas till förlängda utesittningstider. Mjukvaran AmbiSolution gör det enkelt att kontinuerligt övervaka vattenförbrukning och temperaturer. 

Läs mer på www.ambiductor.se.

SKRIVEN AV
DMH
Sedan starten har DMH - Den Moderna Hantverkaren publicerat mängder av artiklar, nyheter, reportage och tester för den professionella hantverkaren. Tidningen uppstod ur behovet av en riktig branschtidning för skickliga yrkesmän.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.