Stilig badrumsserie – med över 2 000 designkombinationer

Stilig badrumsserie – med över 2 000 designkombinationer

Uttrycket ”Bad hair day” gäller inte bara din egen person på morgonen. Det är lika gångbart för badrumsprodukter den dagen hårtussar korkar igen avloppet, med nedmontering av vattenlåset som konsekvens.

Det där slipper du emellertid med Geberits nya badrumsserie Geberit ONE, signerad Christoph Behling, där produkterna har begåvats med en innovativ, integrerad hårsil bakom täcklocket.

Att hela serien dessutom är riktigt jäkla stilig, kommer i åtta olika möbelfärger och erbjuder över 2000 designkombinationer, skadar ju inte heller.

Kolla bara på de 48 cm djupa tvättställen med keramiska lock och horisontellt avlopp som gör att vattenflödet inte hamnar direkt under blandaren. Eller det integrerade, dimbara belysningskonceptet ComfortLight som anpassar sig efter tiden på dygnet. Smart!

Läs mer på www.geberit.se.

SKRIVEN AV
DMH
Sedan starten har DMH - Den Moderna Hantverkaren publicerat mängder av artiklar, nyheter, reportage och tester för den professionella hantverkaren. Tidningen uppstod ur behovet av en riktig branschtidning för skickliga yrkesmän.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.