Stativlampa – med upp till 2 800 lumen

Stativlampa – med upp till 2 800 lumen

Från personliga ljuskällor till stora master. Milwaukee fortsätter att bomba ut trevliga belysningslösningar. Det gillar vi, såklart. Den här flexibla, IP54-klassade LED-stativlampan gillar vi också. M18 SAL2-502B erbjuder TRUEVIEW-ljus i tre steg: 860, 1 300 och 2 800 lumen. Beroende på vilket av dessa lägen du väljer så landar drifttiden på 4,5, 8,5 respektive 3,5 timmar. 

Bärhandtag med två lägen ger en balanserad viktfördelning och möjliggör att lampan kan flyttas med en hand. Med stativet kan du skicka upp ljuskällan till en höjd av 2,2 meter. Avslutningsvis kan huvudet också roteras 230 grader vertikalt och 240 grader horisontellt för att passa varje applikation.

Levereras med dubbla 5,0 Ah-batterier, laddare och transportväska. Mer info samt demonstrationsfilmer finns på www.milwaukeetool.se.

SKRIVEN AV
DMH
Sedan starten har DMH - Den Moderna Hantverkaren publicerat mängder av artiklar, nyheter, reportage och tester för den professionella hantverkaren. Tidningen uppstod ur behovet av en riktig branschtidning för skickliga yrkesmän.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.