Starkare och säkrare – Hilti lanserar kraftfull cirkelsåg

Starkare och säkrare – Hilti lanserar kraftfull cirkelsåg

I förra numret av DMH rapporterade vi från Manchester, där Hilti under pompa och ståt rullade ut nya batteriplattformen Nuron. Ett av verktygen som visades för press och branschfolk, som nu landat hos butikerna, är den här cirkelsågen med 190 mm sågklinga som lyssnar till produktnamnet SC 30WR-22

Denna cirkelsåg på 22V har ett maximalt skärdjup på 70 mm, ett obelastat varvtal på 4 700 varv/min och tillräckligt med power även för tuffare material som HDO, MDO, plywood och OSB.

För säkerhet och en bra arbetsmiljö i stort är maskinen utrustad med elektronisk broms som effektivt stannar bladet när avtryckaren släpps, och roterbar port för anslutning till dammsugare. Ingen exakta uppgifter om drifttider än från Hilti, mer än att de ska vara betydligt bättre än föregående modeller.

Läs mer på www.hilti.se.

SKRIVEN AV
DMH
Sedan starten har DMH - Den Moderna Hantverkaren publicerat mängder av artiklar, nyheter, reportage och tester för den professionella hantverkaren. Tidningen uppstod ur behovet av en riktig branschtidning för skickliga yrkesmän.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.