Stadig som berget

En tolvkilos borrhammare från Makita, i vilken det firade AVT-systemet lyckats sänka ribban för vibrationsvärdet till imponerande 9m/s2.
Stadig som berget

Ni får ursäkta, Kikki Danielsson, Lasse Holm och Ingela ”Pling” Forsman, men det finns ingenting som kan kallas bra vibrationer. De är obehagliga och leder till darrhänthet och vita fingrar, och är inte alls ett symptom på ömsesidig attraktion. Ömsesidig attraktion lär däremot uppstå så fort du lägger vantarna på HR5212C, en tolvkilos borrhammare från Makita, i vilken det firade AVT-systemet lyckats sänka ribban för vibrationsvärdet till imponerande 9m/s2. Detta möjliggörs genom en motvikt och en dämpningsfjäder, samt genom att hålla handtagen separata från både motor och växellåda. I övrigt, då? Protokollet ser fint ut hela vägen, med enhandschuck, momentbegränsare för att kontra plötsligt uppdykande armeringsjärn som legat och försåtminerat väggen, LED-indikatorer för borstbyte samt en förbålt vacker formgivning. Läs mer hos makita.se.

SKRIVEN AV
Niklas Natt och Dag
Värnpliktig fänrik, filosofie kandidat, kuverteringsmaskinsoperatör (nattskift), reporter, redaktör, seniorredaktör, chefredaktör, frilans, konsult.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.