Spårningsenhet från Milwaukee

Spårningsenhet från Milwaukee

Att Milwaukees ONE-KEY-teknik kan användas för att spåra verktyg som förlagts eller fått fötter, är du kanske redan bekant med. Åtminstone om du köpt något av Milwaukees proffsverktyg på senare tid. Med den här nya spårningsenheten kan samma teknik användas för att spåra alla typer av verktyg. Eller ja, all typ av värdefull utrustning egentligen. 

Spårningsenhetens kompakta konstruktion och slitstarka skal gör att den kan fästas på de flesta vanliga ytor med lim, skruv och buntband, även i tuffa miljöer och på krävande arbetsplatser. Precis som Milwaukees ”vanliga” ONE-KEY-teknik fungerar de nya spårningsenheterna genom att skicka en signal till ONE-KEY-plattformen (och din bärbara enhet) så snart de befinner sig inom 90 meter från en annan ONE-KEY-enhet. Med hjälp av en inbyggd högtalare kan du dessutom lokalisera verktyget inom cirka 15 meter. Mer info samt demonstrationsfilmer finns på www.milwaukeetool.se.

SKRIVEN AV
DMH
Sedan starten har DMH - Den Moderna Hantverkaren publicerat mängder av artiklar, nyheter, reportage och tester för den professionella hantverkaren. Tidningen uppstod ur behovet av en riktig branschtidning för skickliga yrkesmän.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

FLER NYHETER

VISA FLER