Smuts- och fläckbeständig väggfärg för inomhusbruk

Smuts- och fläckbeständig väggfärg för inomhusbruk

Som vanligt när det rullas ut grejer från Nordsjö så har produkterna tagits fram i nära samarbete med yrkesproffs. Nya väggfärgen Professional Rezisto Easy Clean är inget undantag. Utöver en riktigt bra täckförmåga, kortare torktid och fina appliceringsegenskaper har färgen även begåvats med Stain Resistance, ett extra bra motstånd mot smuts och fläckar. 

Nordsjö Professional Rezisto Easy Clean, som kommer i glanserna 5 och 7, är avsedd för inomhusbruk och ytor med krav på en tålig, miljövänlig och tvättbar produkt utan flammighet eller rullgator. Perfekt för puts, betong, lättbetong och olika slags byggplattor till exempel, och miljöer som sjukhus, skolor, trapphus och kontor.

Appliceras med spruta, rulle eller pensel, och kommer i förpackningarna 2,5 respektive 10 liter, samt som färdigbruten i S 0500-N. Läs mer på www.nordsjoprofessional.se.

SKRIVEN AV
DMH
Sedan starten har DMH - Den Moderna Hantverkaren publicerat mängder av artiklar, nyheter, reportage och tester för den professionella hantverkaren. Tidningen uppstod ur behovet av en riktig branschtidning för skickliga yrkesmän.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.