Smartare mätningar

Digitala, appstyrda manometerställ från Testo
Smartare mätningar

Spetsa öronen nu, du som jobbar med kylaggregat och värmepumpar – i den mån det behövs när man läser texten själv. Det du inte vill missa är hur som helst att världsledande Testo rullat ut en helt ny generation appstyrda instrument som med största sannolikhet kommer att göra ditt liv på arbetstid lite enklare.

Testo 550i, testo 550s och testo 557s är smarta digitala manometerställ med 2- eller 4-vägs ventilblock, Bluetooth 5.0 och upp till 150 meters räckvidd som klarar både digitala och analoga arbetsflöden. Mätvärden presenteras direkt i mobilen via den kostnadsfria testo Smart-appen, där det sedan enkelt kan utvärderas och skickas vidare rapporter med några få klick. De större modellerna testo 550s och testo 557s kommer dessutom med en stor grafikdisplay som komplement.

Läs mer på www.nordtec.se

SKRIVEN AV
DMH
Sedan starten har DMH - Den Moderna Hantverkaren publicerat mängder av artiklar, nyheter, reportage och tester för den professionella hantverkaren. Tidningen uppstod ur behovet av en riktig branschtidning för skickliga yrkesmän.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.