Smarta dörrlås för altandörrar och fönster

Smarta dörrlås för altandörrar och fönster

Smarta dörrlås har vi skrivit om tidigare här i DMH, och med tanke på hur mycket nytt som rullas ut inom det här segmentet kommer vi säkerligen att göra det igen. Just det här handtaget från Yale är särskilt framtaget för altandörrar och fönster, och utmärker sig bland annat genom att det, till skillnad från föregående modeller, även funkar för smalare fönster/dörrar och produkter med snäv svängradie. 

Yale Code Handle, som öppnas/låses med kod istället för en traditionell nyckel, finns i tre stycken utföranden: höger, vänster och rak. Samtliga kan låsas i alla 90 graders-lägen, inklusive ventilationsläge för lutnings- och vridbara fönster.

Batterierna (AAA) räcker i flera år, och handtaget signalerar i god tid när det börjar bli dags att byta. Läs mer på www.yalehome.com/se.

SKRIVEN AV
DMH
Sedan starten har DMH - Den Moderna Hantverkaren publicerat mängder av artiklar, nyheter, reportage och tester för den professionella hantverkaren. Tidningen uppstod ur behovet av en riktig branschtidning för skickliga yrkesmän.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.