https://track.adform.net/C/?bn=72748028

Smart lösning säkrar tillgång på byggmaterial för Beijer Byggmaterials kunder

Samarbete med teknikföretaget Qlocx ska ge ökad tillgänglighet på produkter
Smart lösning säkrar tillgång på byggmaterial för Beijer Byggmaterials kunder

Ökad tillgänglighet på produkter och en förenklad varuförsörjningskedja för kunderna. Det är tanken när Beijer Byggmaterial nu inleder ett samarbete med teknikföretaget Qlocx.

Qlocx-systemet är en automatiserad förvaringslösning som består av förråd för, bland annat, infästningsmaterial, förnödenheter och skyddsprodukter. Genom Qlocx app i mobiltelefonen kan användare öppna förrådet med ett knapptryck och sedan skanna streckkoden på de önskade produkterna. Systemet håller koll på saldot i förrådet och kan automatiskt fylla på innan materialet tar slut.

“FLEXIBEL LÖSNING”

Tjänsten kan anpassas till olika typer av utrymmen och gör det möjligt att skräddarsy lösningar för olika behov på arbetsplatser.

– Med det smarta förbrukningsförrådet adderar vi ytterligare en tjänst inom ramen för vårt Bygglogistikerbjudande, säger Mattias Karlsten, Head of Operational Development på Beijer Byggmaterial AB i ett pressmeddelande.

– Tekniken, som kan användas i såväl skåp som containers och öppna utrymmen, erbjuder en flexibel lösning för olika typer av projektbehov. Vi bygger dom som bygger, och därför är ökad tillgänglighet för våra kunder, något som vi hela tiden utvecklar och förbättrar.

SKRIVEN AV
Mattias Bladh

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.