Smart CYB-AD-adapter för effektivare installation

Smart CYB-AD-adapter för effektivare installation

Enklare installationer, färre kopplingsmoment och mindre materialåtgång. Behöver du, ofta eller stundvis, kunna mata el, data och multimedia genom tak, vägg eller golv på arbetstid? Håller du med om att uttrycket ”tid är pengar” inte är helt taget ur luften? Då borde rimligtvis Schneider Electrics nya CYB-AD-adapter, som tagits fram i samarbete med WAGO, vara värd en omväg förbi återförsäljaren.

Snabbkopplingar eliminerar skalning och kabelspill. Mjuka kanaler och stora anpassningsmöjligheter gör att systemet passar såväl vid nyproduktion som för renoveringsprojekten, och för populära lösningar som Thorsmans F80-system TEK/INKA samt Schneider Electrics egen nätverksserie Acctasi.

För dig som vill ta en närmare titt rekommenderas ett besök på Elmässan (18–19 oktober), där adaptern kommer att visas både i Schneider Electrics och WAGO:s respektive montrar. 

Läs mer på www.se.com.

SKRIVEN AV
DMH
Sedan starten har DMH - Den Moderna Hantverkaren publicerat mängder av artiklar, nyheter, reportage och tester för den professionella hantverkaren. Tidningen uppstod ur behovet av en riktig branschtidning för skickliga yrkesmän.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.