Smalt, brett eller vinklat?

Professionell fatlyft för ex-klassade zoner från DENIOS.
Smalt, brett eller vinklat?

Mekaniskt alstrade gnistor och statisk elektricitet är vanliga antändningskällor vid industribränder. Det är därför viktigt att all utrustning som används i ex-zoner verkligen också är ex-klassad. Den nya fatlyften SecuEx från DENIOS, framtagen för att underlätta hanteringen av tunga 200 liters flänsade stål- och plastfat i ex-zoner, uppfyller ATEX-kraven i standardutförandet och ger maximalt skydd för användaren i riskfyllda arbetsmiljöer. Det lättmanövrerade chassit i kombination med en innovativ pumpteknik gör att faten enkelt och bekvämt kan placera på europapallar eller uppsamlingskärl.

SecuEx finns att tillgå med tre olika chassin beroende på användningsområde: ett smalt, ett brett och ett vinklat chassi. Det smala chassit kan köras in under europapallar och uppsamlingskärl, det breda chassit möjliggör överkörning av pallar och uppsamlingskärl medan det vinklade chassit är särskilt utvecklat för körning över hörn på uppsamlingskärl och pallar – även i trånga utrymmen. Fatlyften är såklart också CE-märkt och GS testad för högsta säkerhet.

Läs mer på www.denios.se

SKRIVEN AV
DMH
Sedan starten har DMH - Den Moderna Hantverkaren publicerat mängder av artiklar, nyheter, reportage och tester för den professionella hantverkaren. Tidningen uppstod ur behovet av en riktig branschtidning för skickliga yrkesmän.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.