Slitstark verktygsväska – med 50 fack

Slitstark verktygsväska – med 50 fack

Mjuka värden har de senaste åren blivit allt viktigare på arbetsplatsen. För dig som inte känner igen dig i det påståendet har DEWALT sett till att du åtminstone kan tillämpa ”mjuka värden” när det kommer till verktygsförvaring. 

ToughSystem 2.0 Jobsite Tool Bag heter den här väskan i slitstarkt och smutsavvisande 1680D-tyg med vattentät botten, som erbjuder över 50 stycken smart ordnade fack för inte mindre än 35 kg verktyg, förbrukningsmaterial och annan utrustning. Plus ett särskilt fack särskilt avsett för dina personliga grejer.

En fördel är också att verktygsfacken enkelt kan nås från båda sidor av väskan. Välj mellan axelband eller ergonomiskt bärhandtag. För dig som prioriterar att packa lätt framför mycket finns även en mindre modell med 25 fickor att tillgå i samma serie: ToughSystem 2.0 Compact heter den. Läs mer på www.dewalt.se

SKRIVEN AV
DMH
Sedan starten har DMH - Den Moderna Hantverkaren publicerat mängder av artiklar, nyheter, reportage och tester för den professionella hantverkaren. Tidningen uppstod ur behovet av en riktig branschtidning för skickliga yrkesmän.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.