Sliprörelse som ger perfekt ytkvalitet

Sliprörelse som ger perfekt ytkvalitet

En av snackisarna på Festools lanseringsevent i tyska Wendlingen i somras var den här kompakta vägg- och takslipen, LHS 2-M 225 EQ – en maskin som produktmässigt kommer att landa mitt emellan syskonen LHS-E och flaggskeppet LHS-2 i PLANEX-familjen.

Borstlös EC-TEC-motor, slippappret GRANAT och excentrisk sliprörelse är en kombi som garanterar en riktigt fin ytkvalitet utan repor, och en nästan dammfri slipning – särskilt i kombination med dammsugaren CT 36 E AC-PLANEX. T-handtag för reglerbar längd och reglerbar sugeffekt (motsvarande maskinens egenvikt) avlastar effektivt armar, axlar och rygg under längre arbetspass, särskilt vid arbete över axelhöjd.

Plus i kanten för detaljer som slangklämma för sugslang, kardborreband för nätkabel samt en riktigt trevlig transportväska. Tillgänglig från och med oktober. 

Läs mer på www.festool.se.

SKRIVEN AV
DMH
Sedan starten har DMH - Den Moderna Hantverkaren publicerat mängder av artiklar, nyheter, reportage och tester för den professionella hantverkaren. Tidningen uppstod ur behovet av en riktig branschtidning för skickliga yrkesmän.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.