https://track.adform.net/C/?bn=72748028

Slipp räckviddsångesten med första plug-in hybriden!

Med Transit Custom PHEV är Ford först ut bland alla tillverkare av lätta lastbilar med en Plug-In-Hybrid. En ur miljösynpunkt ytterst välkommen bil!
Slipp räckviddsångesten med första plug-in hybriden!

Bensinmotorn kan både användas för att ladda batteriet och för att ta bilen längre sträckor. Räckvidden med eldrift är cirka fem mil. När batteriet har cirka tio procent av sin kraft kvar börjar bensinmotorn ladda batteriet. Det går så klart även att ladda det från ett 230 volts uttag.

Hej då räckviddsångest! 

Några stora vinster med plug-in-hybriden är att den både passar i stadstrafik och på landsbygden. Vid körning i storstäderna kan eldrift användas, vilket kommer vara speciellt viktigt när framtida nya klimatzoner där dieselbilar inte kommer att tillåtas, med stor sannolikhet kommer införas. Möjligheten att köra bilen med bensin tar bort räckviddsångesten för att batteriet ska ladda ur när man som hantverkare behöver ta sig längre sträckor. 

Eftersom detta är en stor nyhet, främst ur miljösynpunkt för att minska koldioxidutsläppen i storstäderna, är det heller inte så förvånande att Ford Transit Custom Plug-In-Hybrid i dagarna knep utmärkelsen Van of the Year 2020.

Fortsätt läsa artikeln på www.transportbilsdagen.se

SKRIVEN AV
DMH
Sedan starten har DMH - Den Moderna Hantverkaren publicerat mängder av artiklar, nyheter, reportage och tester för den professionella hantverkaren. Tidningen uppstod ur behovet av en riktig branschtidning för skickliga yrkesmän.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.